Ruimtelijk werk


Tafelen
Een puzzel van 12 stukken, waarbij de puzzelstukken op de juiste manier samengevoegd een tafel vormen. Een stevige tafel waaraan je samen met vrienden kan eten en drinken. Formaat 75 x 75 x 75 cm.

Test1

 

 

Vogelvoederhuisjes
Vogelvoederhuisjes gemaakt van resthout.

R-vogelvoederhuis

R-vogelding

R-vogelding2

 

 

Diner table – MiP01
Slanke eet- / keukentafel. Formaat: 180 x 70 cm. Materiaal: Berken multiplex.

R-MiP-dinertable01-T

 

 

Tafelblad
Tafelblad van verlijmd “afvalhout”.

R-tafelblad

 

 

Meccano Furniture
Serie meubels / objecten gemaakt van stalen hoeklijnen en betonplex. Gebruikt als het bekende speelgoed Meccano.

R-MiP-MeccanoFurniture01

R-mip-chairs

R-mip-bookcase

 

 

18 Septemberplein > Paradeplein
Het 18 septemberplein in Eindhoven wordt ten tijde van parades en optochten een tijdelijk paradeplein. Geïnspireerd door het race cirquit Francorchamps, wordt de vorm van dit plein bepaald door de zichtlijnen van het publiek, de media, de hoogwaardigheidsbekleders en de mensen die zelf de parade of optocht vormen.

R-18septplein

 

 

“VILLE SUR UNE DUNE”
Ingreep aan de kustlijn van Oostduinkerke (België). Vijfdaagse workshop o.l.v. Wim Cuyvers.

R-oostduinkerke

 

 

Stadsverwarmingcentrale
Stadsverwarmingcentrale voor vinexlocatie Meerhoven bij Eindhoven.

R-Stadsverwarming

 

 

Strandpad en -scherm
Dorothy uit het boek “The wizard of Oz” moest om weer thuis te komen het gele pad volgen. In mijn LAW-route is dat eigenlijk net zo; Om van het begin (Ede) naar het einde (Putten) te komen, moet je het “strandpad” volgen. Dit strandpad volgt de 12,5 NAP lijn, de toekomstige kustlijn… Tijdens de lange tocht rust ik uit voor mijn strandscherm en kijk ik naar het toekomstige uitzicht.

R-Kunstijn-project

 

 

TENT (= een mobiel huis)
Woning voor in een overstromingsgevaarlijk gebied. Bij een overstroming gaat het “tent” gedeelte drijven. Zodra het water zakt, zakt de “tent” weer in haar oorspronkelijke positie terug.

R-Tent

 

 

Men vs Sheep
Luie stoel van hooi. Terwijl de schapen je stoel opeten, geniet jij van het uitzicht en de schapen om je heen. De balen hooi worden zo geconstrueerd dat er een fauteuil ontstaat. De anders zo wilde schapen worden (door het voedsel waar jij op zit) ineens tam.

R-Men-vs-Sheep

 

 

“Achterkant-plek”
Een plek voor dingen die men niet wil zien, horen, voelen of weten.

R-HOP

 

 

Doe-Het-Zelf-Poelier
Bij deze poelier hangt het gevogelte geslacht aan een rek. De klant zoekt zijn of haar kip, eend of fazant uit, rekent af bij de kassa en gaat naar de “werkbank” waar de klant zelf het beestje plukt, wast en de ingewanden eruit haalt. In iedere “werkbank” is een hulpcomputer geïntergreerd, die indien nodig de klant stap voor stap begeleid.

R-DoehetzelfPoelier